BOOST IT

print

Werkdag ICTO Coaches en onderwijskundig adviseurs

23 september 2019

Donderdag 12 september heeft een groep van zo’n 25 ICTO Coaches en Onderwijskundig adviseurs gewerkt aan het beantwoorden van de vraag hoe zij elkaar – ieder vanuit hun eigen rol – kunnen versterken bij onderwijsinnovatie met ICT.

De dag bestond uit een nadere kennismaking, het formuleren van criteria waar onderwijsinnovatie met educatieve technologie aan moet voldoen, praktijkvoorbeelden om de criteria aan te toetsen, een presentatie over de ontwikkeling van de digitale onderwijscatalogus, een vooruitblik naar Ambitie 2025 en een informatieblok met presentaties over professionaliseringsactiviteiten, zoals de module BDB-C Onderwijs & ICT, het Versnellingsplan en de inzet van Docentontwikkelteams (DOTs) bij de Academie van Deeltijd. In de middag zijn concrete werkafspraken gemaakt.

Het was een positieve, actieve en interactieve dag met een groep hele enthousiaste collega’s. Ben je benieuwd naar de opbrengsten en de presentaties? Stuur dan een mailtje naar r.spruit@avans.nl. Dan maak ik je lid van de werkomgeving van de dag.

Op 20 februari staat de volgende werkdag rond het thema Didactiek gepland. Oorspronkelijk alleen voor ICTO Coaches, maar na de eerste succeservaring is het plan opgevat om het thema te verbreden naar digitale didactiek, effectief leren met ICT en wat we weten uit onderzoek. Dan wordt het ook interessant voor Onderwijskundig adviseurs en creëren we een volgende mogelijkheid om elkaar te versterken.

Laatst bijgewerkt op 23 september 2019.
Tips voor online onderwijs?
Online magazine

In dit magazine lees en zie je hoe we binnen Avans nu al bewegen en experimenteren richting het onderwijs van de toekomst.

Lees hier

Versnellingsplan onderwijsinnovatie met ICT
Nieuws