BOOST IT

print

Bellen via Skype for Business: overstap in 3 fases

29 augustus 2019

Zakelijk bellen en gebeld worden bij Avans gaat binnenkort via Skype for Business. Je 088-nummer wordt dan gekoppeld aan je Skype-account. Zie ook het nieuwsbericht van 5 juli. De overstap verloopt in 3 fases:

  • Fase 1: mobiele bellers (half september*)  
    Als je vooral mobiel belt, dan ga je in fase 1 over naar Skype. Zakelijk bellen en gebeld worden, werkt vanaf dat moment met Skype for Business.  Let op: je 088-nummer is dan niet meer automatisch doorgeschakeld naar je 06-nummer. Je kunt dit wel zelf eenvoudig in Skype aanzetten als je dat wilt. 
  • Fase 2: vaste bellers en groepsnummers (eind september tot begin november*)
    Als je belt met een vast toestel, dan ga je in fase 2 over naar Skype. Denk aan medewerkers van academiebureaus en secretariaten. Maar ook als je gekoppeld bent aan een groepstelefoonnummer (een ‘huntgroep’), dan ga je in fase 2 over.  Alle huidige vaste telefoontoestellen vervangen we door headsets. Waar nodig plaatsen we een nieuw telefoontoestel dat geschikt is voor Skype for Business. Bellen met Skype gaat dan via je laptop, pc of mobiele telefoon.
  • Fase 3: callcenters (half oktober*)  
    Als je bij Avans belt in een callcenter zoals de Servicelijn, HR Desk of Student Informatie Balie, dan ga je in fase 3 over naar Skype. Dit vindt rond de herfstvakantie plaats.

* 3 dagen voordat we je 088-nummer overzetten, ontvang je een mail met daarin de datum waarop je overgaat en meer informatie en handige tips.

Heb je nu al vragen, dan neem je contact op met de Servicelijn: 088 – 525 8888 of servicelijn.dif@avans.nl.

Laatst bijgewerkt op 29 augustus 2019.
Tips voor online onderwijs?
Online magazine

In dit magazine lees en zie je hoe we binnen Avans nu al bewegen en experimenteren richting het onderwijs van de toekomst.

Lees hier

Versnellingsplan onderwijsinnovatie met ICT
Nieuws