BOOST IT

print

AvansStudyPath

De ambitie van Avans voor 2025 is: het opleiden van adaptieve professionals die in staat zijn het verschil te maken in en voor een duurzame samenleving. De professionals die Avans opleidt, kenmerken zich door hun wendbaarheid en veerkracht. Om deze ambitie waar te maken, gaat Avans haar onderwijs flexibel inrichten om een zo groot mogelijke keuzevrijheid voor iedere student te realiseren.
De eerste stappen daartoe worden gezet door de Academie voor Deeltijd. De 18 opleidingen van de AVD zijn gestart met het ontwikkelen van modulair onderwijs en gaan in september 2020 een deel van hun onderwijs modulair aanbieden aan deeltijd studenten. Om dat mogelijk te maken, wordt het onderwijsaanbod volgens een eenduidig proces modulair ontwikkeld en voor iedereen inzichtelijk gemaakt in AvansStudyPath. Deze catalogus wordt door BOOST IT ontwikkeld en gebouwd. Lees meer hierover op BijAvans.nl.
In het onderstaande visionboard worden de visie, doelgroepen, producten en doelstellingen van AvansStudyPath beschreven:
 

Product Vison Board Onderwijscatalogus

Soort
PVB
Publicatiedatum
09 dec 2019
Laatst bijgewerkt op 21 juli 2020.
Tips voor online onderwijs?
Online magazine

In dit magazine lees en zie je hoe we binnen Avans nu al bewegen en experimenteren richting het onderwijs van de toekomst.

Lees hier

Versnellingsplan onderwijsinnovatie met ICT